ROZE YOGHURT IJSJES
Ingrediënten: 300 g yoghurt 100 g aardbeien 50 g frambozen 1 el honing
Bereidingswijze: Doe de yoghurt in een kom en meng met de honing. Plet de aardbeien en frambozen met een vork (je kan ook ingevroren fruit kiezen, laat dit dan eventjes ontdooien voor je gaat pletten). Meng het fruit met de yoghurt en giet in de ijsvormpjes. Laat minstens 4 uur opstijven in de vriezer.
WATERMELOEN IJSJESIngrediënten: 1 kleine watermeloen
Bereidingswijze: Verwijder de pitten uit de watermeloen en stop de stukken in de blender. Giet in de ijsvormpjes. Laat minstens 4 uur opstijven in de vriezer.
KIWI-ANANAS IJSJESIngrediënten: 5 kiwi's 100 ml ananassap
Bereidingswijze: Blend de kiwi's tot een gladde massa en voeg het sap van de ananas toe. Proef het mengsel, vind je het voldoende zoet? Voeg honing toe indien het te zuur smaakt. Giet in de ijsvormpjes. Laat minstens 6 uur opstijven in de vriezer.
CHOCOLADE- of VANILLE IJSIngrediënten: 2 zakjes Lignavita chocolade- of vanille ijs
Bereidingswijze: Shake 150ml water samen met twee zakjes ijs (40g poeder) tot alles goed ingedikt is. Giet in de vorm en plaats minstens 4 uur in de diepvriezer. |