Lignavita pudding chocolade
Prachtig dessert, ideaal voor alle liefhebbers van chocolade. En het leuke is dat je er zowel een chocoladepudding als een chocomousse kan van maken!
Of hou je het eenvoudiger en verkies je er een shake van te maken?
Ook verkrijgbaar in smaak :
pudding aardbei
pudding vanille
pudding caramel
rijstpap
Ingrediënten: Melkeiwitten; cacaopoeder (soja lecithine) (14,2%); verdikkingsmiddel: carboxymethyl cellulose, cellulose, zetmeel; zout; bereiding van plantaardig vet (zonnebloemolie, maltodextrine, melkeiwit, stabilisatoren: dikaliumfosfaat, natrium difosfaat, natriumcitraat, emulgatoren: mono- en diglyceriden, stearol lactylaat, sojalecithine, zout, verdikkingsmiddel: carrageen; antiklontermiddel: siliciumdioxide); zoetstoffen: aspartaam (bevat een bron van fenylalanine), kalium acesulfaam; aroma (melk, gluten); methionine; antiklontermiddel: siliciumdioxide; zuurteregelaar: magnesiumoxide; emulgator: sojalecithine.
Gemaakt op apparatuur die processen: mosterd, gluten, ei, sulfieten en selderij.
Bereidingswijze:
1. De inhoud van het zakje in een kom doen.
2. Pudding : langzaam 115 ml koud water toevoegen onder voortdurend roeren met een klopper of vork tot alles goed is opgelost. Gedurende 15 tot 30 minuten in de koelkast plaatsen om de mengeling voldoende vast te laten worden.
Mousse : de bereidingswijze voor een pudding herhalen, vervolgens het wit van een ei toevoegen en stevig kloppen. Enkele minuten in de koelkast plaatsen. Milk-shake : de shaker vullen met de inhoud van een zakje 220 ml koud water toevoegen en shaken.
3. Kort nadien nuttigen.
Inhoud : 7 porties